luni, 21 noiembrie 2011

Tema mea pentru atestat






Motorola aduce pe piaţa românească un nou tip de smartphone cu sistem de operare Android, Defy, cu un design special şi caracteristici care îl diferențiază de terminalele obișnuite. Motorola Defy cuprinde toate specificațiile pe care utilizatorii le aşteaptă de la un smartphone – Android 2.1 upgradabil la 2.2, ecran tactil de 3.7” cu rezoluție înaltă, ce oferă calitate şi ergonomie la navigarea pe internet, browser de internet cu Adobe Flash Lite încorporat ce permite accesarea mai multor pagini web cu conținut Flash, vizualizarea pozelor şi videoclipurilor; cameră foto de 5 megapixeli cu blitz, zoom digital şi auto focus care permite surprinderea momentelor importante, 2GB card inclus, tehnologie CrystalTalk PLUS care amplifică vocea prin acțiunea inteligentă a două microfoane, fără a fi nevoie ca utilizatorul să ridice tonul pentru a acoperi zgomotul de fond.
motorola defyConstruit respectând standardul IP67 de rezistenţă la șocuri, zgârieturi, praf şi apă, Motorola Defy poate face faţă oricărei situații: o convorbire când începe să plouă, o băutură vărsată din neatenție, o cădere în nisip la mare sau pe asfalt în oraş.

Publicitate
Terminalul beneficiază de DLNA, ceea ce îi permite utilizatorului vizualizarea, stocarea şi partajarea conținutului multimedia cu alte aparate compatibile din locuință, precum televizoare HD, console de jocuri şi calculatoare. Un element de noutate este reprezentat de Media Player-ul conectat la internet. Acesta nu este un simplu mediu de organizare şi redare a galeriei muzicale şi video, ci o nouă formă de divertisment. Numele piesei, informații despre album, versurile şi alte informații sunt disponibile în timp real, în paralel cu redarea melodiei. Terminalul poate fi personalizat cu ajutorul celor peste 100.000 de aplicații, widget-uri şi jocuri disponibile pe Android Market şi oferă acces la serviciile Google, precum Google Search, Google Maps sau Gmail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu